הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חסה (עלים צעירים, כמה שיותר קרוב ללב) חתוכים לרצועות דקות
1/2 צרור פטרוזיליה (רק העלים) קצוץ גס
1/2 צרור כוסברה (רק העלים) קצוץ גס
1/2 צרור שמיר (רק העלים) קצוץ גס
1 גבעול סלרי קצוץ גס
2 בצלים ירוקים חתוכים לקטעים שם 2-3 ס"מ
1 מלפפון ירוק פרוס לטבעות
לטיבול:
1 כף גדושה חרדל דיז'ון גרגרים
2 כפות גדושות מיונז
1/2 כוס מיץ לימון
1/4 כוס שמן זית
מלח/פלפל אנגלי לפי הטעם
אופן ההכנה
1. לוקחים צנצנת ומכניסם לתוכה את כל חומרי לטיבול, מנערים היטב למיזוג הטעמים ומצננים
עד לזמן ההגשה.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל העלים שקצצנו + המלפפון, מגשים לשולחן.
3. מטבלים ובוחשים מיד בתחילת הארוחה, לשמירה על פריכות וטריות המוצרים.
4. בתאבון.
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון