חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות "מאפין" במילוי גבינת צאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"מאפין" היא עוגה אישית בצורת גביע (באנגלית Cup Cake )הנאפית בתבנית שקעים. brהעוגיות האלה טעימות מאד גם ללא מלוי הגבינה. במקום מילוי: אפשר לחתוך באמצע br(לאחר קירור) ולמרוח גבינה כלשהי (רכה) והטעם מעולה.
עוגיות "מאפין" במילוי גבינת צאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"מאפין" היא עוגה אישית בצורת גביע (באנגלית Cup Cake )הנאפית בתבנית שקעים. brהעוגיות האלה טעימות מאד גם ללא מלוי הגבינה. במקום מילוי: אפשר לחתוך באמצע br(לאחר קירור) ולמרוח גבינה כלשהי (רכה) והטעם מעולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות (350 גרם) קמח עוגות – "שטיבל 5 "(או קמח לבן אחר)
25 גרם "שימרית"
½ כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
2 ביצים טרופות
2 גביעי שמנת חמוצה
100 גרם חמאה מומסת (או מרגרינה בטעם חמאה- "מחמאה")
1 כף טימין טרי (חובה)
למילוי: (לא הכרחי, ראה בהקדמה)
קוביות גבינת צאן מסוגים שונים.
עגבניות מיובשות חתוכות גס, זיתים מגולענים, אגוזים.
כלים :
תבנית שקעים משומנת.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C .
מערבבים היטב את החומרים (מלבד חומרי המילוי) במעבד מזון או בעזרת כף עץ, עד קבלת עיסה אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית שקעים משומנת.
(אם בוחרים למלא-במרכז כל "מאפין" להטביע קובית גבינה + זית , אגוז וכו')
להניח להתיצבות כ-10 דקות לפני האפיה.
אופים כ- 20 דקות בתנור (180°C ) , עד קבלת גוון זהוב.
מצננים מעט על רשת צינון, מוציאים את ה"מאפינס" בעדינות מהתבנית וממשיכים לצנן.
בתאבון!
מגיש: amitsur
מקור: שטיבל - מתכונים (עם תיקונים קלים שלי)
שתף את המתכון