חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה אפויים ("Papas Saltenias")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה קלים להכנה,יוצא פריך מבחוץ ורך בפנים.
תפוחי אדמה אפויים ("Papas Saltenias")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי אדמה קלים להכנה,יוצא פריך מבחוץ ורך בפנים.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה
שמן זית
מלח גס
רוזמרין
טימין
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 220°C במצב טורבו - גריל.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה עם קליפתם. מבשלים את התפוחים בסיר עם הרבה מים וקצת מלח כ-7 דקות (התפוחים צריכים להיות קצת קשים).חותכים את תפוחי האדמה לסירות, כ- 6 סירות מכל תפוח. מברישים תבנית עם שמן זית ומניחים את תפוחי האדמה עם קליפתם כלפי מטה, אחד ליד השני. מברישים את תפוחי האדמה עם שמן זית, מפזרים מעל התפוחים מלח גס, עלי רוזמרין וטימין. ומכניסים את תפוחי האדמה בתבנית לתנור. אופים (220°C) כ-45 דקות עד שזה יוצא פריך.
בתיאבון!
מגיש: mario
מקור: ארגנטינה
שתף את המתכון