הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה
שמן זית
מלח גס
רוזמרין
טימין
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 220°C במצב טורבו - גריל.
שוטפים היטב את תפוחי האדמה עם קליפתם. מבשלים את התפוחים בסיר עם הרבה מים וקצת מלח כ-7 דקות (התפוחים צריכים להיות קצת קשים).חותכים את תפוחי האדמה לסירות, כ- 6 סירות מכל תפוח. מברישים תבנית עם שמן זית ומניחים את תפוחי האדמה עם קליפתם כלפי מטה, אחד ליד השני. מברישים את תפוחי האדמה עם שמן זית, מפזרים מעל התפוחים מלח גס, עלי רוזמרין וטימין. ומכניסים את תפוחי האדמה בתבנית לתנור. אופים (220°C) כ-45 דקות עד שזה יוצא פריך.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ארגנטינה
שתף את המתכון