חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני בשר - מלויים שונים ("אמפנדס דה קארנה פיקאצה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלויים שונים. br br("אמפנדה"ראה מתכון קודם שלי).
כיסוני בשר - מלויים שונים ("אמפנדס דה קארנה פיקאצה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלויים שונים. br br("אמפנדה"ראה מתכון קודם שלי).
הוראות הכנה
מרכיבים
מלית טונה:
טונה מקופסא קטנה (כרצונכם שמן/מים)
בצל בינוני
שתי עגבניות בינוניות
כף רסק עגבניות
ביצה קשה
1-2 כפות מיונז
כפית מלח
מלית תרד:
250 גר' תרד מבושל במים, סחוט היטב
200 גר' גבינה לבנה קשה (צפתית, פטה) 5% שומן
כפית מלח
קורט סוכר
חלמון ביצה
1-2 כפות קמח
שומשום
1 ביצה טרופה למרחיה
מלית תירס:
300 גר' שימורי תירס גרגרים מסוננים
כוס קמח
100 גר' מרגרינה (מי שלא אוהב כשר יכול להשתמש בחמאה)
2 כוסות חלב (או מים)
2 בצלים בינוניים קצוצים מוזהבים (טיגון קל בשמן)
כפית מלח
½ פלפל לבן
אופן ההכנה
מלית טונה:
1. קולפים וקוצצים דק את הבצל
2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות
3. מסננים את הטונה ומפוררים
4. מרסקים את הביצה (רסק גס)
5. בקערה מערבבים את כל החומרים כולל רסק עגבניות מיונז ומלח ( אם העיסה דלילה מידי
ניתן להוסיף 1-2 כפות קמח)
6. ממלאים את ה"אמפנדה" מחוררים במחט עבה למניעת התבקעות
7. מטגנים או אופים (חום בינוני 20-25 דקות)
מלית תרד:
1. מועכים בקערה את הגבינה
2. חותכים את התרד
3. מוסיפים את חלמון הביצה, הסוכר והמלח (אם העיסה דלילה מוספים קמח)
4. ממלאים את ה"אמפנדה" מחוררים במחט עבה למניעת התפוררות
5. מורחים בביצה טרופה מפזרים זרעוני שומשום
6. מטגנים או אופים (חום בינוני 20-25 דקות)
מלית תירס:
1. בקלחת רחבה שמים את הקמח ויוצקים את החלב/מים תוך כדי בחישה מהירה, מבשלים על
להבה בינונית (מכינים רביחה) עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים את המרגרינה/חמאה
ובוחשים עד שהיא נמסה, מסירים מן האש.
2. מוסיפים את גרגרי התירס לעיסת הקמח, מערבבים
3. מוסיפים את הבצלים מערבבים
4. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם
5. בוחשים עד שנוצרת עיסה אחידה
6. ממלאים את ה"אמפנדה" מחוררים במחט למניעת התבקעות
7. מטגנים או אופים (חום בינוני 20-25 דקות)
בתיאבון !
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון