חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שבלולים מבצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף קל להכנה, טעים ומתאים לאירוח או לארוחת ערב טובה
שבלולים מבצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חטיף קל להכנה, טעים ומתאים לאירוח או לארוחת ערב טובה
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם של גבינה לבנה 9% (2 קופסאות קטנות)
2 כפות אבקת מרק בצל
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
2 כפות אבקת מרק פטריות
400 גרם בצק עלים מופשר קלות
1 ביצה
לזרייה:
שומשום / פרג לא טחון / קצח
אופן ההכנה
מערבבים קופסת גבינה לבנה אחת עם אבקת מרק הבצל וחצי מכמות הגבינה הצהובה. את הקופסה השנייה מערבבים עם אבקת מרק הפטריות ושאר הגבינה הצהובה. פותחים את בצק העלים וחוצים אותו לאורכו, על מחצית הבצק מורחים את ממרח הגבינה והבצל ואילו על המחצית השנייה מורחים את ממרח הגבינה והפטריות. מגלגלים כל אחד מחלקי הבצק לגליל ארוך ופורסים כל אחד מהגלילים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ, טורפים את הביצה ומורחים על פרוסות הבצק, זורים מעל שומשום ומסדרים בתבנית אפייה במרחקים של 1 ס"מ אחד מהשני ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 15 דקות עד להזהבת המאפה.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון