הוראות הכנה
מרכיבים
1 בגט
100 גרם חמאה
1 צרור קטן של שמיר טרי קצוץ דק
3 שני שום כתושות
אופן ההכנה
חורצים את הבגט בחריצים עמוקים לרוחבו בעובי של פרוסה (כ- 2 ס"מ) כמעט עד בסיס הבגט אך לא עד הסוף, כלומר לא לנתק את הפרוסות מהבגט עצמו (בצורה כזו שתתקבל מעין מניפה).
במחבת ממיסים את החמאה ומסירים מהאש, מוסיפים לחמאה את השום והשמיר ומערבבים היטב, בעזרת מברשת סיליקון (או כל מברשת אחרת) מברישים את החמאה המומסת והמתובלת בחריצי הבגט ומעל הבגט, עוטפים את הבגט בנייר פרגמנט או נייר אפייה ואח"כ בניילון נצמד ומכניסים להקפאה, לפני ההגשה מפשירים את הבגט בטוסטר אובן (או בתנור) כמה דקות ומגישים חם לצד סלט.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון