חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם שום מבגט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם שום מבגט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בגט
100 גרם חמאה
1 צרור קטן של שמיר טרי קצוץ דק
3 שני שום כתושות
אופן ההכנה
חורצים את הבגט בחריצים עמוקים לרוחבו בעובי של פרוסה (כ- 2 ס"מ) כמעט עד בסיס הבגט אך לא עד הסוף, כלומר לא לנתק את הפרוסות מהבגט עצמו (בצורה כזו שתתקבל מעין מניפה).
במחבת ממיסים את החמאה ומסירים מהאש, מוסיפים לחמאה את השום והשמיר ומערבבים היטב, בעזרת מברשת סיליקון (או כל מברשת אחרת) מברישים את החמאה המומסת והמתובלת בחריצי הבגט ומעל הבגט, עוטפים את הבגט בנייר פרגמנט או נייר אפייה ואח"כ בניילון נצמד ומכניסים להקפאה, לפני ההגשה מפשירים את הבגט בטוסטר אובן (או בתנור) כמה דקות ומגישים חם לצד סלט.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון