בתאילנד מגישים את הקינוח עם ערמוני מים טריים, הנראים כאבני רובי הצפים במרק פנינים. קינוח קר ומיוחד. כאן בפרובאנץ - ערמוני מים הם בבחינת בל יימצא, והמלון עושה את העבודה כאילו. brאנקדוטה - נירה רוסו כתבה במתכון: " מבשלים תוך בחישה עד רתיחה בסיר סגור..." סופר וומאן האישה הזו.
|
|
בתאילנד מגישים את הקינוח עם ערמוני מים טריים, הנראים כאבני רובי הצפים במרק פנינים. קינוח קר ומיוחד. כאן בפרובאנץ - ערמוני מים הם בבחינת בל יימצא, והמלון עושה את העבודה כאילו. brאנקדוטה - נירה רוסו כתבה במתכון: " מבשלים תוך בחישה עד רתיחה בסיר סגור..." סופר וומאן האישה הזו.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות מלון חתוך לקוביות קטנות של 1X1 ס"מ.
1 קופסאת חלב קוקוס משומר (לא מי קוקוס, חלב קוקוס)
½ כוס גרגרי טפיוקה
מים קרים להשרייה
½1 כוסות מיים רותחים
אופן ההכנה
משרים את גרגרי הטפיוקה ללילה במקרר.
מסננים, מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים תוך בחישה עד רתיחה, סוגרים ומבשלים כ-10דקות.
אסור לעזוב את הסיר ויש לבדוק ולבחוש מדי פעם למניעת חריכה.
מערבבים את הגרגרים הרכים עם חלב קוקוס תוך פירוק גושי הגרגרים.
מוסיפים את המלון ושולכים למקרר.
אפשר להוסיף מעט אננס טרי או משומר וחתוך לקוביות, או 2-3 כפות של רום או קשאסה (אני מעדיפה בלי התוספות).
מגיש:
מקור: נירה רוסו
שתף את המתכון