חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים בנוסח יוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, קל להכנה, בריא br brניתן להכנה גם במיקרוגל
פלפלים בנוסח יוון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, קל להכנה, בריא br brניתן להכנה גם במיקרוגל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
3 כפות שמן זית
2 כפיות חומץ בלסמי או חומץ בן-יין אדום
1 כף מים
1 כף אורגנו טרי קצוץ, או כפית אורגנו מיובש
מלח פלפל שחור
¾ כוס אגוזי מל קצוצים גס
¼ כוס זיתים שחורים מגולענים
¼ כוס גבינת פטה מלוחה מפוררת
אופן ההכנה
1. מאדים את הפלפלים עם השמן, החומץ, המים, האורגנו, המלח והפלפל השחור כ-10 דקות
באש נמוכה.
2. מסירים מהאש מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
3. מפזרים את הזיתים
4. מפזרים את הגבינה המפוררת
5. מגישים בטמפרטורת החדר
6. בתאבון
להכנה במיקרוגל:
1. מניחים בקערה את כל הפלפלים (קערה המתאימה לבישול במיקרוגל)
2. מערבבים יחד את: שמן, חומץ, מים, אורגנו, מלח ופלפל שחור
יוצקים מעל הפלפלים
3. מפזרים את האגוזים הקצוצים
4. מבשלים 5 דקות בעוצמה גבוה (כל מיקרוגל שונה כך שרק ניסוי וטעיה יכולים
לעזור לכם להביא את המוצר המוגמר לאותה איכות כמו באידוי)
5. מוציאים מהמיקרוגל - מפזרים מעל את הזיתים והגבינה
6. מגישים הטמפרטורת החדר
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון