הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם אבקת סוכר
1 כוס חלב קוקוס
350 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר (מינימום 56% מוצקי קקאו) קצוץ
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
תבנית מרובעת בגודל 25 סמ
אופן ההכנה
1. מבשלים אבקת סוכר, חלב קוקוס- וקוקוס בקלחת תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד
שהתערובת נפרדת מהדפנות (כמו בצק רבוך).
2. מערבבים עוד 4 דקות, מסירים מהאש ומחלקים ל-2 קערות.
3. לקערה אחת מוסיפים שוקולד מריר ולשנייה שוקולד לבן. מערבבים היטב.
4. יוצקים את השכבה הכהה לתבנית, מהדקים ומיישרים היטב. מעבירים למקפיא ל-10 דקות. 5. יוצקים את השכבה הלבנה על הכהה, מהדקים ומיישרים. מקררים עד להתמצקות.
6. חותכים את המשטח לקוביות בגודל ½2 סמ.
מגיש:
מקור: רות אוליבר
שתף את המתכון