חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דגים מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הדגים יש להשרות במים ומיץ לימון לעשר דקות ולאחר מכן לשטוף במים.
דגים מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הדגים יש להשרות במים ומיץ לימון לעשר דקות ולאחר מכן לשטוף במים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים
2 תפוח אדמה לבן.
גמבה אדומה חתוכה לפרוסות דקות
חצי חבילה כוסברה.
5 שיני שום
3 סודניות
כף רסק עגבניות .
מלח פפריקה מתוקה .
פפריקה חריפה ושמן
אופן ההכנה
מקלפים וחותכים את הירקות לפרוסות ומסדרים בסיר בישול שטוח ועמוק. מוסיפים את חתיכות הדגים לאחר שהשראנו במים ומיץ לימון ל-10 דקות. על הדגים נסדר הכוסברה נחתוך שום לפרוסות נוסיף תבלינים ובערך 2 כוסות מים . נביא לרתיחה , ננמיך האש וניתן לדגים להתבשל בערך 40 דקות .
מגיש:
מקור: מרוקאי
שתף את המתכון