הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים
2 תפוח אדמה לבן.
גמבה אדומה חתוכה לפרוסות דקות
חצי חבילה כוסברה.
5 שיני שום
3 סודניות
כף רסק עגבניות .
מלח פפריקה מתוקה .
פפריקה חריפה ושמן
אופן ההכנה
מקלפים וחותכים את הירקות לפרוסות ומסדרים בסיר בישול שטוח ועמוק. מוסיפים את חתיכות הדגים לאחר שהשראנו במים ומיץ לימון ל-10 דקות. על הדגים נסדר הכוסברה נחתוך שום לפרוסות נוסיף תבלינים ובערך 2 כוסות מים . נביא לרתיחה , ננמיך האש וניתן לדגים להתבשל בערך 40 דקות .
מגיש:
מקור: מרוקאי
שתף את המתכון