חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידת מסטיק ערבית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם מישהו יודע איך מכינים גלידה בטעם מסטיק?
גלידת מסטיק ערבית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

האם מישהו יודע איך מכינים גלידה בטעם מסטיק?
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות חלב
כוס ורבע סוכר
3 כפות קורנפלור, או אבקת סחלב (יש להשיג בחנויות התבלינים)
1/8 כפית מסטיקא טחונה (יש להשיג בחנויות התבלינים)
1 כפית מי ורדים
אופן ההכנה
1. בסיר בינוני מחממים את החלב
2. להסיר מהאש ממש לפני הרתיחה
3. בקערה קטנה להמיס את הקורנפלור או הסחלב במעט מים קרים, מעט מאד רק עד שנמס
4. מחזירים את סיר החלב לאש נמוכה
5. מוסיפים לחלב את תערובת הקורנפלור/סחלב תוך ערבוב מתמיד
6. ממשיכים לבשל עד שהתערובת מסמיכה
6. מוסיפים את המסטיקא ואת מי הורדים ומערבבים נמרצות
7. מניחים להתקרר
8. מעבירים למכונת גלידה, ופועלים לפי ההוראות
9. בהצלחה ובתאבון
10. המתכון לא נוסה על ידי - בעקרון הוא מתורגם מאיזשהו אתר ערבי
מגיש: סיטרין
מקור: חמדה מתכונים נט
שתף את המתכון