הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח (ועוד קצת לטבילה)
כפית מלח
כף שמרים
2 כוסות מים חמים, לא רותחים
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את הקמח, השמרים והמלח
2. מוסיפים את המים, לאט לאט, לשים לבצק
3. מכסים בבד, משהים להתפחה כ-40 דקות במקום חמים
4. מחלקים את הבצק ל-10 חלקים, יוצרים כדורים
5. טובלים כל כדור בקמח, מרדדים לעיגול 10-13 ס"מ
6. אופים בתנור חם, חום בינוני 180°c עד לקבלת צבע שחום
מגיש:
מקור: נוואל אבו-גוש
שתף את המתכון