הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
200 גרם בסקוויטים "פתיבר" רגילים או בטעם קקאו
5 טיפות תמצית ווניל
2 כפות קוקוס טחון
¼ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
סוכריות צבעוניות לקישוט
צלוחיות נייר אישיות ("מנג'טים")
אופן ההכנה
ממסים את השוקולד באמבט מים חמים או במיקרוגל.
מפוררים את הביסקוויטים לפירורים (אפשר גם בעזרת מעבד מזון במספר פעימות - לא להפוך לאבקה!) להוסיף את שברי הביסקוויטים לשוקולד המומס ולערבב. להוסיף טיפות וניל ומיץ תפוזים ולערבב.
(בשלב זה הילדים יכולים להשתתף בהכנה) - ליצור כדורי שוקולד בידים רטובות ולגלגל כל כדור בסוכריות קישוט (או קוקוס, או סוכריות שוקולד קטנות).
להעביר לצלוחיות נייר אישיות ("מנג'טים") ולשמור במקרר.
מומלץ להתאפק עד שהשוקולד מתקשה בקירור (קשה להסביר לילדים...)
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף חי עשהאל
שתף את המתכון