חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרמבו מוקה על קראנץ' חמאת בוטנים ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרמבו מוקה על קראנץ' חמאת בוטנים ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
75 גרם קורנפלקס מרוסק בפטיש (רצוי בשקית ניילון)
75 גרם שוקולד לבן מומס
55 גרם חמאת בוטנים חלקה
100 גרם חלבונים
160 גרם סוכר
5 גרם אבקת ג'לטין
2 כפיות קפה נמס מהול במעט מים
שוקולד מריר מומס (לציפוי)
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את הקורנפלקס, חמאת הבוטנים והשוקולד הלבן המומס
2. משטחים היטב בתוך טבעת בקוטר 4-5 ס"מ ומצננים במקרר למשך מספר שעות.
3. מניחים קערה עם החלבונים והסוכר מעל סיר ובו מים רותחים (בן מרי) ומערבבים היטב ביד
במשך כשתי דקות.
4. מעבירים למיקסר ומקציפים לקצף יציב.
5. משרים את אבקת הג'לטין בשלוש כפות מים קרים למשך כמה דקות.
6. מוסיפים את הג'לטין לקצף בהדרגה.
7. מוסיפים את הקפה לקצף בהדרגה.
8. מזלפים את הקצף על תחתיות הקרמבו ומקפיאים בקופסה אטומה.
9. כשהקרמבו קפוא ויציב טובלים אותו בשוקולד מומס, ממתינים שהשוקולד יתקשה ומגישים
10. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: איילת אור ממסעדת OM
שתף את המתכון