חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'אטני מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'אטני מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½2 -3 ק"ג מנגו לא לגמרי בשלים, קלופים ומגולענים (המשקל כולל קליפה וגלעין)
½ קילו סוכר דמררה
1 כפית זרעי כמון
1 כפית זרעי כוסברה
7 תרמילי הל
1 כפית פלפל שאטה
½ כפית כורכום
700 מ"ל חומץ הדרים
2 בצלים בינוניים קצוצים
1 כף ג'ינג'ר טחון
1 כפית ציפורן
8 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חומרים לצנצנת צ'אטני בנפח ½ ליטר
אופן ההכנה
1. פורסים מנגו לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומניחים בקערה. מפזרים עליהן סוכר, מכסים ומניחים
במקרר למשך הלילה
2. למחרת קולים את התבלינים היבשים במחבת, עד שהם מפיצים ניחוח
3. מוסיפים למחבת את שאר החומרים, כולל המנגו, מביאים לרתיחה קלה ומבשלים שעתיים
לפחות, עד שהמנגו שקוף, וכל מה שנותר מהנוזלים הוא סירופ סמיך
4. מצננים כרבע שעה ומעבירים לצנצנת מעוקרת - אפשר לסנן קודם את התבלינים
5. מיישנים בצנצנת כחודשיים, במקרר
מגיש: סיטרין
מקור: מיכל מוזס,, על השולחן
שתף את המתכון