הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שיבולת שועל
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
¾ כוס קוקוס
150 גר' חמאה
2 כפות סירופ מייפל
2 כפות מים רותחים
½1 כפיות סודה לשתיה
אופן ההכנה
מערבבים את החומרים היבשים.
ממיסים את החמאה והמייפל.
מערבבים את המים והסודה לשתיה ומעבירים לחמאה.
יוצקים מעל את החומרים היבשים ומערבבים היטב.
מניחים כפות גדושות בתבנית משומנת ומשאירים רווחים אחד מהשני.
אופים בחום של 150 מעלות 15-20 דקות עד להזהבה.
משחררים את העוגיות בעודן חמות ומשאירים אותן להתקרר בתבנית.
מגיש:
מקור: אוסטרליה
שתף את המתכון