חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קישואים קייצי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצרף תמונה בהמשך
תבשיל קישואים קייצי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצרף תמונה בהמשך
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני
3 קישואים בינוניים
2 שיני שום
כפית רכז רימונים
מעט שמן לטיגון (אני מעדיפה קנולה)
מלח גס
פלפל אנגלי
קמצוץ פטרוזיליה קצוצה דק
קמצוץ שמיר קצוץ דק
מחבת עמוקה
אופן ההכנה
1. לחצות את הבצל ולפרוס לפרוסות
2. לחתוך את הקישואים לטבעות
3. לטגן את הבצל לשקיפות, להוסיף את הקישואים והשום
4. לכסות ולאדות עד שלושת רבעי רכות של הקישואים
5. לתבל במלח ופלפל
6. לפזר מעל את עשבי התבלין
7. לכסות במכסה, לכבות את האש
8. לצנן 15 דקות, או להגיש קר
9. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון