הוראות הכנה
מרכיבים
340 גר´ שוקולד בלגי לבן
60 גר´ חמאה
90 מ"ל שמנת מתוקה
30 מ"ל ברנדי או ליקר תפוזים, גראפה או גרנד מרנייר
תמצית שקדים
שוקולד בלגי מריר
קקאו הולנדי
אופן ההכנה
ממיסים שוקולד, מוסיפים שמנת ומערבבים היטב, מקררים ולמחרת מקציפים עד לקבלת קרם אוורירי, מוסיפים ברנדי. מזלפים בעזרת צנטר חלק, זילופים קטנים ומאורכים, מקפיאים.
טובלים בשוקולד בלגי מריר ומגלגלים בקקאו.
מגיש:
מקור: קובי טוביאנו
שתף את המתכון