חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפלס שוקולד ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הצרוף של טעמי שוקולד ותפוז - צרוף מעולה (יש "ליקר סברה" למשל) brכאשר הוא מופיע בטראפלס- חבל על הזמן...
טראפלס שוקולד ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הצרוף של טעמי שוקולד ותפוז - צרוף מעולה (יש "ליקר סברה" למשל) brכאשר הוא מופיע בטראפלס- חבל על הזמן...
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' חמאה, בקוביות.
110 מ"ל שמנת מתוקה
350 גר' שוקולד מריר טוב!!!
2 חלמונים של ביצה מס' 2 (אני לא מקפידה על המס')
½ קליפת תפוז מגוררת דק
2 קליפות ליים מגוררות דק
6 כפות ליקר גראנד מרנייה או קואטרו או קירסאו
אבקת קקאו לציפוי
אופן ההכנה
מעל אש קטנה, לחמם את השמנת המתוקה והחמאה, עד שהחמאה נמסה, והשמנת מבעבעת ליד הדפנות. להוריד מהאש, ומיד לשפוך פנימה את קוביות השוקולד. לכסות במכסה, ולהשאיר שתי דקות עד שנמס.
לערבב במיקסר ידני עד לקבלת עיסה חומה ומבריקה. תוך ערבוב להוסיף חלמונים, קליפות תפוז , ליים וליקר.
לקרר שמונה שעות בחלק הקר של המקרר.
ליצור כדורים קטנים (אני דוקא אוהבת שהם לא כדורים מושלמים, אלא גושים עם בליטות, כמו אבנים שבורות.
לגלגל באבקת קקאו מנופה.
מגיש: amitsur
מקור: ענת סקילי
שתף את המתכון