חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ברוטב שקדים ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים ברוטב שקדים ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים אדומים
לרוטב:
2 פרוסות חלה ללא הקרום
50 גרם שקדים, ללא הקליפה
3 שיני שום
2 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי
סוכר
רימון אחד מופרד לגרגירים
אופן ההכנה
1. קולים בגריל את הפלפלים עד שישחירו ומוציאים מהתבנית. שמים בשקית ניילון לרבע
שעה, מוציאים וקולפים
2. משרים את החלה במים כ- 5 דקות. לא סוחטים
3. טוחנים בבלנדר את השקדים, השום, החומץ, השמן והחלה. צריך להתקבל מרקם לא סמיך
מדי אבל גם לא נוזלי. במידת הצורך מוסיפים עוד מים. מתבלים במלח, פלפל וסוכר
4. פורסים את הפלפלים לרצועות ברוחב של כ-3 ס"מ. ממלאים ברוטב כל פלפל בחלקו הפנימי
5. מפזרים גרגירי רימון ומגלגלים לגלילות
6. מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים למעלה עוד מעט רוטב וגרגירי רימון
7. מניחים במקרר כשעה לפני ההגשה
8. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אביגיל ביסר
שתף את המתכון