הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה קנלוני
2 מיכלים שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 כוס מים
0.75 כוס סוכר
1 מקל וניל חצוי לאורך
אופן ההכנה
מחממים את המים עם הסוכר והוניל ליצירת סירופ לא דליל ולא סמיך. זורקים את מקל הווניל. מצננים את הסירופ.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הגבינה והסירופ לקצף נוקשה. מבשלים את הקנלוני במים רותחים עם מעט שמן צמחי ומוציאים להתייבש על נייר אפייה. לאחר שהתקררו מעט הקנלוני ממלאים אותם בתערובת המסקרפונה והווניל (בעזרת שקית זילוף).
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון