חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות עם קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הערות: br br1. מומלץ להוסיף- תערובת זרעונים – כמו גרעיני חמנייה , פשתן , קימל, אניס, שומשום מלא, שומשום לבן, שחור, אפשר גם פרג שלם br אפשר קוקוס, או רק שומשום. br2. אם מוסיפים לו הרבה זרעונים - יש להפחית את כמות הקמח br3. לקחת בחשבון שהפסים שבדרך כלל יש על העוגיות לא יהיו כמו על עוגיות מבצק חלק ללא תוספות br
עוגיות עם קימל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הערות: br br1. מומלץ להוסיף- תערובת זרעונים – כמו גרעיני חמנייה , פשתן , קימל, אניס, שומשום מלא, שומשום לבן, שחור, אפשר גם פרג שלם br אפשר קוקוס, או רק שומשום. br2. אם מוסיפים לו הרבה זרעונים - יש להפחית את כמות הקמח br3. לקחת בחשבון שהפסים שבדרך כלל יש על העוגיות לא יהיו כמו על עוגיות מבצק חלק ללא תוספות br
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' מרגרינה או חמאה בלי מלח
½ כוס שמן
½1 כוסות סוכר
3 ביצים
2 כפיות אבקת אפיה
5-7 כוסות קמח - פשוט להוסיף קודם חמש כוסות והשאר בהדרגה עד קבלת בצק נעים ולא דביק
אופן ההכנה
1. לנפות קמח, לערבב את כל המרכיבים היבשים יחד,( אם רוצים להוסיף זרעונים להוסיפם לחמש הכוסות קמח בהתחלה ואז להוסיף קמח נוסף, אם צריך, בהדרגה)
2. לחתוך את חמאה לחתיכות קטנות
3. לערבב הכל יחד לקבלת בצק רך ואחיד
4. ליצור עוגיות, לאפות בחום בינוני (180°c) עד שהעוגיות מזהיבות
5. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון