הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
½1 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טבעי (או כוס חלב)
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
¼2 כוסות קמח.
¾ כוס קקאו.
כלים :
כ-30 קעריות נייר ("מנג'טים")
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-160°c .
במיקסר מעבדים היטב (חשוב ביותר!!!) חלבונים עם הסוכר להמון זמן עד שיהפך ממש קרם.
מוסיפים חלמונים, תפוזים (או חלב), שמן, וניל מערבלים לעוד מס' מועט של דקות עד אשר יתאחדו.
בקערה נפרדת מערבבים היטב קמח, א. אפיה וקקאו ומוסיפים בעדינות לתערובת הקרמית בתנועות עטיפה.
שמים במנז'טים או בתבנית שקעים (2/3 מהגובה) ולתנור.
בחום של 160°c, ל 10 דקות 12 דקות. לא לפתוח את התנור בזמן האפיה ולא לאפות יותר מדי.
לאחר הקרור על רשת -לשמור בכלי סגור.
בתיאבון !
מגיש:
מקור: מאגר מתכוני שוקולד
שתף את המתכון