הוראות הכנה
מרכיבים
דג בקלה
פטרוזיליה קצוצה (לפי הטעם..)
קורט מלח
חצי כפית כורכום
כף מרק עוף
אריסה (למי שאוהב פיקנטי)
כוסברה
גמבה
כוס שמן
2 כוסות מים
2שיני שום
כף פפריקה
אופן ההכנה
טוחנים דג בקלה, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ופפריקה עם טיפה מלח ועושים כדורים. (אפשר לטחון את הדג עם הפטרוזיליה).
בצלחת נפרדת-
כוס שמן, כף גדושה מרק עוף, כף גדושה פפריקה, חצי כפית כורכום מעט אריסה, מערבבים למרקם אחיד ושמים בצד.
מסדרים הרבה כוסברה וגמבה חתוכה גס על מחבת עמוקה, שמים את הקציצות.
קוצצים גמבה וכוסברה ומפזרים על הקציצות. לוקחים את הרוטב שהכנו קודם מהשמן והתבלינים ויוצקים על הקציצות, מוסיפים 2 שני שום שלמות ו 2 כוסות מים.
שמים על אש גבוהה ל-10 דקות ואז מנמיכים את האש ונותנים לו להתבשל..
כבר תראו לבד כשזה יהיה מוכן.
בתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון