הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפי הודו
להשריה:
1 כוס עשבי תיבול קצוצים: בזיליקום, נענע וכוסברה
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
4 שיני שום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן קנולה
2 כפות סוכר חום
1 פלפל אדום חריף
אופן ההכנה
1. מרסקים את כל מרכיבי ההשריה במעבד מזון
2. שוטפים את הכנפיים, מנגבים במגבות נייר ומורחים בתערובת ההשריה. מניחים בקערה
שטוחה, יוצקים מעל את המשרה שנותרה
3. משרים כשעתיים ומדי פעם הופכים
4. ניתן להכין בגריל, במחבת פסים מחוממת היטב או לאפות כ-40 דקות בתנור שחומם מראש
לחום גבוה, 210°c
5. בתאבון
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון