חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות עגל בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות עגל בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 ק"ג צלעות עגל טרי לא מפורקות
להשרייה:
1/2 כוס דבש
1/5 כפות מלח
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
1 ראש שום כתוש
2 כפות עלי קורנית יבשים
2 כפות פלפל שחור גרוס
1/2 כוס מיץ תפו"זים
1 כוס יין לבן יבש
5 - 6 עלי דפנה
1 כף גרגירי פלפל אנגלי
קוביות אננס מיובש טבעי (לא מסוכר!)
1/2 כוס מיץ תפוחים טבעי (אפשרות)
1 כף גרגירי כוסברה קלויים
1 כף זרעי כמון קלויים
אופן ההכנה
1. לערבב כל המרכיבים להשרייה בקערה גדולה היכולה להכיל את הבשר להשרייה.
2. לנקות את הבשר מרוב השומן אך להשאיר שומן סביב הבשר.
3. להכניס את הבשר למשרה ולהפוך פעם ופעמיים. לכסות הקערה ולהכניס למקרר
לשלושה ימים, להפוך מדי יום.
4. ביום השלישי להוציא מהמקרר להניח הבשר בתבנית נירוסטה או זכוכית ולצקת
מעל את המישרה.
5. לחמם התנור ל - 250 מע' צלסיוס, וכשהתנור חם להכניס את התבנית ל - 15 ד'
להנמיך את החום ל - 160 מעלות צלסיוס ולצלות בין 2.5 ל- 3 שעות. מדי פעם
לצקת מהרוטב על הבשר ולהפוך את הבשר מדי 1/2 שעה.
להגשה:
1. לסנן את הרוטב.
2. לבשל קוביות תפו"א בגודל של כ - 3 ס"מ. לסנן מהמים ולטגן מעט במרגרינה.
3. לחתוך בין הצלעות למנות.
4. להניח תפו"א על צלחת גדולה במיוחד, עליהם להניח את מנת הצלע ולצקת מעל
מהרוטב.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון