חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציץ בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציץ בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון (צוואר או צלעות)
3 ביצים
1 בצל בינוני מגורד
½ כוס פירורי לחם
¾ כוס קמח
1 כף אבקת מרק
1 כף מלח
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור טחון
4 שיני שום כתושות
½ כפית אגוז מוסקט (או יותר)
1 כפית כמון טחון
1 כפית כוסברה טחונה (גרגירים)
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. לערבב היטב את כל המרכיבים למעט הבשר למרקם אחיד.
2. להוסיף לתערובת את הבשר, לערבב הכל וללוש עד שהכל יהיה
כבצק קשה.
3. להכניס את הבשר המתובל לשקית "קוקי" כגוש אחד. להדק את השקית
סביב הבשר וליצור גליל. אם לרוחב השקית הגליל יהיה עבה ואם לאורך
יהיה דק יותר. ללפף את עודף השקית סביב הגליל להוצאת האויר. לקשור
את הקצה הפתוח. לעטוף את השקית ברדיד אלומיניום.
4. להכניס למקרר ל - 24 שעות.
5. למחרת להוציא מהמקרר. לחמם את התנור ל - 250°c .
להכניס לתנור ולצלות 15 דקות. להנמיך את החום ל - 160°c
ולצלות שעה נוספת.
6. להוציא מהתנור ולהניח להתקרר מעט. לחתוך לפרוסות, להסיר את
העטיפות ולהגיש.
הערה:
למחרת זה יותר טעים.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון