הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת ביקוויט "פתי בר" שוקולד
אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
אינסטנט פודינג בטעם ווניל
1 שמנת מתוקה
½1 כוס חלב
¼ כפית נס קפה
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
¼ כוס חלב
אופן ההכנה
מקציפים את שני האינסטנט עם השמנת והחלב - הכל בייחד במערבל
עד לקבלת קרם אחיד.
טובלים את הביסקוויטים בחלב עם ¼ כפית נס קפה
מסדרים על התבנית בשכבות - שכבה - קרם - שכבה - קרם
3 שכבות.
למעלה מורחים את הציפוי.
ממיסים את השוקולד במיקרו עם החלב כ 2 דק'
ומורחים על העוגה.
מגיש:
מקור: שוש
שתף את המתכון