הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס שמן
חצי ק"ג עלי מנגולד שטופים וקצוצים
2 בצלים קצוצים או פרוסים דק
7 שיני שום
בשר גולש קוביות
2 כוסות שעועית מושרת במים לילה לפחות
תפוחי אדמה קלופים וחתוכים ל-8
מלח,פלפל,כורכום,אבקת מרק עוף - לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים בשמן בסיר גדול עלי המנגולד ומוסיפים בצל ושום לעוד 3-5 דקות.
מוסיפים הבשר עד שמשנה את צבעו.
שוטפים השעועית ומוסיפים לסיר וממלאים במים רותחים לבשל באש בינונית כשעה.
להוסיף תפוחי האדמה והתבלינים , מעבירים הסיר לאש קטנה ולבשל עוד שעתיים
עד שהבשר והשעועית מבולשים היטב.
להגיש חם .
טיפ: פרוזיליה קצוצה מאוד כתוספת מעל התבשיל.
מגיש:
מקור: טריפולי
שתף את המתכון