חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק עגבניות תורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות תורכי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס קמח
3-4 כפות שמן זית
1.2 ליטר מים
3 עגבניות בינוניות מקולפות וחתוכות לקוביות
כוס חלב
מלח
פלפל
300 גרם גבינת קשקבל (חתוכה לקוביות 2x2)
2 כפות פירורי לחם בטעם שום
8 כפות יוגורט
2-3 גבעולי נענע
2 ביצים
אופן ההכנה
מטגנים קלות את הקמח עם שמן הזית בסיר עד להזהבת הקמח. מוסיפים את העגבניות והמים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 20-30 דקות. טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם קרמי. מכסים ומביאים לרתיחה. מקציפים את הביצים והחלב ומוסיפים למרק העגבניות. חותכים את הקשקבל לקוביות וטובלים לפי הסדר בקמח, ביצה ופרורי הלחם.
מטגנים בשמן זית את קוביות הקשקבל עד להזהבה, מוציאים ומספיגים בנייר סופג.
הגשה:
מגישים את המרק בליווי קרוטוני הגבינה, כף יוגורט ועלי נענע מעל.
מגיש: bordosp
מקור: צחי בוקששתר תורכיה טריאנון
שתף את המתכון