חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה דקיקה על טורטייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיצה במקור מרשת "סושי-סמבה". brעיקרון ההכנה פשוט להפליא: למרוח טורטייה בשמן זית ואז ברוטב עגבניות נבזי, brלזרוק עליו מעט מוצרלה וכל מה שבא וזרוק לתנור לוהט ל-13 דקות, להגיש מיד.
פיצה דקיקה על טורטייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפיצה במקור מרשת "סושי-סמבה". brעיקרון ההכנה פשוט להפליא: למרוח טורטייה בשמן זית ואז ברוטב עגבניות נבזי, brלזרוק עליו מעט מוצרלה וכל מה שבא וזרוק לתנור לוהט ל-13 דקות, להגיש מיד.
הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב העגבניות :(ל 4 מנות)
5 עגבניות תמר בשלות מאד (או ¼1 כוס עגבניות מרוסקות משומרות)
1 כוס מים
3 כפות שמן זית
10 זיתים שחורים מגולענים
6 עלי ריחן טריים (אפשר יותר)
1 כף פפריקה מתוקה או חריפה (או חצי-חצי)
מלח
פלפל שחור
1 כפית סוכר
לצפוי:
2-3 כפות "מוצרלה" מגורדת לכל פיצה
¼ בצל פרוס דקיק
אפשרויות נוספות:
2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
2-3 עלי ריחן קרועים
או:
עלי רוזמרין, גבינה בולגרית, פלפל קלוי, פרוסות עגבניה, פרוסות פפרוני וכל גבינה שהיא.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-200°c.
אם הטורטיות קפואות, זורקים אותן אחת-אחת על מחבת לוהטת וצורבים חצי דקה מכל צד.
מושחים בכף שמן זית (בנוסף על השמן שברוטב), מסדרים 4 טורטיות על תבנית תנור גדולה. מערבבים את כל חמרי הרוטב במעבד מזון (טועמים ומאזנים תיבול- אפשר להשתמש ברוטב זה שהוכן מפעם קודמת ונשמר במקרר).
מורחים כ-3 כפות רוטב על כל טורטייה, בוזקים בגבינה ומוסיפים עליה מה שבמתכון או כל תוספת ממבחר האפשרויות לפי רצון האוכלים (אפשר לאפות אפילו 4 צירופים שונים באותו מחזור אפיה).
אופים 12-13 דקות בתנור החם (200°c) עד שהגבינה נמסה.
מגישים חם ומתענגים!
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון