חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק של בתי מלון
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן במקום חלב להשתמש "בגיל"
פנקייק של בתי מלון
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן במקום חלב להשתמש "בגיל"
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח תופח מנופה
20 גרם אבקת אפייה
400 סמ"ק שמן
1.4 ליטר חלב
12 ביצים
½ק"ג סוכר
פקק תמצית וניל
אופן ההכנה
שוברים את הביצים לתוך המערבל ומקציפים כ:5 דקות .
מוסיפים את הסוכר את השמן ואת החלב וממשיכים לערבל.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ואת פקק תמצית הוניל וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
מזלפים לתוך מחבת עם מעט מחמאה מהתערובת כמות רצוייה ומטגנים
כאשר מופיעים בועות צריך להפוך את הפנקייק ולהזהיב מעט
מומלץ להגשה עם סירופ שוקולד או מייפל.
בתיאבון!
מגיש: davids
מקור: מלון אגמים
שתף את המתכון