הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח תופח מנופה
20 גרם אבקת אפייה
400 סמ"ק שמן
1.4 ליטר חלב
12 ביצים
½ק"ג סוכר
פקק תמצית וניל
אופן ההכנה
שוברים את הביצים לתוך המערבל ומקציפים כ:5 דקות .
מוסיפים את הסוכר את השמן ואת החלב וממשיכים לערבל.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ואת פקק תמצית הוניל וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
מזלפים לתוך מחבת עם מעט מחמאה מהתערובת כמות רצוייה ומטגנים
כאשר מופיעים בועות צריך להפוך את הפנקייק ולהזהיב מעט
מומלץ להגשה עם סירופ שוקולד או מייפל.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מלון אגמים
שתף את המתכון