הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
25 גרם שמרים
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סוכר
1 ביצה
3 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף פרג
½ כוס מים פושרים
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את הביצה, שמן, מלח, הבצל והפרג, ומערבבים. מוסיפים את המים בהדרגה לשים עד שהבצק חלק וגמיש. מכסים במגבת ומשהים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2.מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים את הכדורים ומשהים לתפיחה נוספת.
3.מחממים את תנור האפייה לחום בינוני (175°c ).
4. אופים בתנור (175°c ), למשך 10 דקות. מעלים את הטמפרטורה ל-200°c ואופים 10 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: הלה כהן
שתף את המתכון