חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות עם פרג ובצל ("פלעצלך")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מעולות לארוחת בוקר או ערב.
לחמניות עם פרג ובצל ("פלעצלך")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מעולות לארוחת בוקר או ערב.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
25 גרם שמרים
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סוכר
1 ביצה
3 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף פרג
½ כוס מים פושרים
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את הביצה, שמן, מלח, הבצל והפרג, ומערבבים. מוסיפים את המים בהדרגה לשים עד שהבצק חלק וגמיש. מכסים במגבת ומשהים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2.מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים את הכדורים ומשהים לתפיחה נוספת.
3.מחממים את תנור האפייה לחום בינוני (175°c ).
4. אופים בתנור (175°c ), למשך 10 דקות. מעלים את הטמפרטורה ל-200°c ואופים 10 דקות נוספות.
מגיש: amitsur
מקור: הלה כהן
שתף את המתכון