חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחמניות איריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מיוחדות וטעימות( בעיקר כשהן נחטפות חמות...)
לחמניות איריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות מיוחדות וטעימות( בעיקר כשהן נחטפות חמות...)
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה
½ כפית מלח
2 כפיות סוכר
125 גרם חמאה
1 גביע יוגורט או אשל
1 ביצה
חלב למשיחה
אופן ההכנה
1.מחממים תנור ל 180°c .
2.מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וסוכר. מוסיפים חמאה רכה ומערבבים בקצות האצבעות עד שמקבלים פירורים דקים. מוסיפים את היוגורט והביצה ומערבבים עד שמתקבל בצק רך, אותו לשים כמה דקות.
3.מחלקים את הבצק ל 12-15- חלקים. מעצבים כדורים ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
4.אופים בתנור 30-25 דקות, עד שסכין הננעצת בלחמניה יוצאת יבשה. אם הלחמניות משחימות מדי, מכסים בנייר אלומיניום.
מגישים חם.
מגיש: amitsur
מקור: הדי שרון
שתף את המתכון