הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
בערך 4 חב' ביסקוויטים פתי-בר (250 גרם בכל חבילה)
1 כוס חלב
1 כף אבקת נס קפה
לשכבות:
2 אינסטנט פודינג וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד
1 כפית גדושה של אבקת נס קפה
3 כוסות חלב
3 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט ג'לי בטעם פטל או דובדבן או תות
אופן ההכנה
בקערת המערבל מקציפים לקצפת יציבה וקשה : 1 כוס חלב + 1 אינסטנט פודינג שוקולד + 1 שמנת מתוקה
בצלחת מערבבים כוס חלב עם 1 כף אבקת נס קפה עבור טבילת הביסקוויטים.
בתבנית מניחים שכבה אחידה של ביסקוויטים שהוטבלו קודם לכן בתערובת החלב והנס קפה, מעל מניחים את שכבת הקרם השוקולד ומיישרים את פני הקרם, מעל מניחים שוב שכבת ביסקוויטים טבולים, מעל זה מניחים קרם מוקה לפי הפירוט הבא:
בקערת המערבל מקציפים לקצפת יציבה וקשה : 1 כוס חלב + 1 אינסטנט פודינג וניל+ 1 שמנת מתוקה + 1 כפית אבקת נס קפה, שוב מיישרים את פני הקרם, מעל מניחים שוב שכבת ביסקוויטים טבולים, מעל זה מניחים קרם וניל לפי פירוט הבא:
בקערת המערבל מקציפים לקצפת יציבה וקשה : 1 כוס חלב + 1 אינסטנט פודינג וניל+ 1 שמנת מתוקה ושוב מניחים מעל שכבת ביסקוויטים טבולים. השכבה האחרונה היא שכבת הג'לי, מכינים את הג'לי בהתאם להוראות על גבי האריזה, ממתינים מעט עד שהג'לי מצטנן קצת ומתחיל להתקרש ורק אז שופכים אותו על העוגה, מיישרים ומכניסים למקרר לפחות לשעה לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון