הוראות הכנה
מרכיבים
1 קולורבי קלוף חצוי פרוס לפרוסות
2 תפוחי אדמה קלופים חצויים פרוסים לפרוסות
2 גזרים קלופים פרוסים לטבעות
2 לימונים בקליפתם שטופים היטב היטב חצויים פרוסים לפרוסות
2 שורשי פטרוזיליה קלופים פרוסים לטבעות
1 שורש סלרי בינוני קלוף חצוי פרוס לפרוסות
מלח גס
פלפל לבן
½ כוס מים
לקישוט:
חופן עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים דק
אופן ההכנה
1. להכניס לסיר את שורש הסלרי עם ½ כוס המים
2. לאדות כ-15 דקות לבחוש מידי פעם
3. להכניס את שאר השורשים + פרוסות הלימון
4. לאדות כ-15-20 דקות
5. לתבל במלח גס ופלפל לבן לבחוש בעדינות (למניעת התפוררות הפרוסות)
6. לצנן, לשמור בקופסא במקרר יממה לספיגת טעמים
7. אפשר להגיש חם/קר ולקשט הפטרוזיליה/כוסברה כרצונכם
8. ניתן לחימום חוזר (למי שאוהב אוכל חמים)
9. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון