חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מטבוחה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מטבוחה מרוקאית ידועה בטעמה הנפלא והחריף. brאמי למדה, אני שדרגתי ותוצאה נהדרת, טעימה במיוחד.
מטבוחה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מטבוחה מרוקאית ידועה בטעמה הנפלא והחריף. brאמי למדה, אני שדרגתי ותוצאה נהדרת, טעימה במיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג עגבניות בשלות
2-פלפל צ'ילי ירוק
1-פלפל אדום מתוק
6-כפות שמן
½-כוס מים
1-כף רסק עגבניות
1-כף סוכר
1-כפית מלח
5-שיניים שום קצוצות
אופן ההכנה
לחלוט עגבניות במים רותחים ולקלף, לקצוץ גס.
לקצוץ את הפלפלים ואת השום.
לצקת שמן לסיר ולהוסיף את הפלפלים, לטגן תוך כדי עירבוב כ-10 דקות.
להוסיף שום, עבניות והמים, להביא לרתיחה, להנמיך להבה למינימום ולבשל שעה וחצי מכוסה חלקית.
לתבל ולהוסיף רסק, לערבב היטב ולבשל עוד חצי שעה.
לאחסן בצנצנת ולשמור במקרר.
מגיש: רינת ספיר
מקור: מרוקאי-אמא
שתף את המתכון