הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם בצק עלים
100 גרם גבינת "קשקבל" מגוררת
100 גרם גבינת "גוש חלב" מגוררת
1 ביצה טרופה לציפוי
מלח גס מעט כמון
לעיטור:
שומשום, קצח, קימל
אופן ההכנה
1. מרדדים את בצק העלים על משח עבודה מקומח
2. מערבבים את שתי סוגי הגבינות ומפזרים מעל לבצק העלים, ומרדדים שוב להטמעת
הגבינות בבצק
3. מברישים בביצה טרופה
4. מפזרים מלח גס ומעט כמון לטעם
5. מקשטים במה שבוחרים
6. מחלקים את הבצק לריבועים
7. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה, מניחים מעל את העוגיות, אופים בחום גבוה 200°c
כ-7-10 דקות עד להזהבה
8. בתאבון
מגיש:
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון