הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול חתוך לקוביות גסות
1 בצל חתוך לקוביות גסות
1 שן שום קצוצה
2 עגבניות חתוכות גס
1 פלפל חריף קצוץ
רבע כוס שמן לטיגון
1 כף רסק עגבניות
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת ברזל. מוסיפים את החצילים והבצל ומשחימיים על סף החריכה (מערבבים מדי פעם). מוסיפים את השום והפלפל החריף ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים יחד. מוסיפים כוס מים ואת המלח ומערבבים. מבשלים כך כעשרים וחמש דקות.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון