הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
150 גרם אבקת סוכר
¾1 כוסות קוקוס טחון
מעט קוקוס לפיזור על משטח העבודה
למילוי:
200 גרם אגוזים קצוצים דק מאד
4 כפות אבקת סוכר
½ כפית קינמון
מעט מים לאחידות העיסה (מה שנקרא כמה שתופס)
2 קערות עמוקות
נייר אפייה
25 כותרות נייר (מנג'טים)
אופן ההכנה
1. שמים בקערה את כל החומירים לעיסת הקוקוס, לשים עד ליצירת גוש אחיד
2. לוקחים את נייר האפייה, מפזרים עליו מעט קוקוס, לוקחים את גוש עיסת הקוקוס ומתחילים
לשטח אותו לעובי של ½ ס"מ
3. שמים בקערה את כל חומרי המילוי,מערבבים היטב, ויוצרים מעין נקניק
4. לוקחים את נקניק המילוי, מניחים אותו על משטח הקוקוס,מתחילים לגלגל את הקוקוס מעל
המילוי, נוצרת גלילה ממולאה
5. עוטפים את הגלילה בניילון נצמד, ואת כל הכבודה הזו עוטפים בנייר אלומיניום, מכניסים
למקרר ל-6 שעות קירור
6. מוציאים מן המקרר, מסירים את העטיפות (ניילון + אלומיניום), מרטיבים מעט סכין
ופורסים פרוסות ברוחב ½ ס"מ, מסדרים בכותרות נייר
7. בתיאבון!
מגיש:
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון