חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסונים סיניים ("דים סאם") במלוי דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים מאודים קטנים ויפהפיים במלוי דלעת פיקנטית. "דים סאם" בסינית br פירושו "נגיעות קטנות בלב".
כיסונים סיניים ("דים סאם") במלוי דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים מאודים קטנים ויפהפיים במלוי דלעת פיקנטית. "דים סאם" בסינית br פירושו "נגיעות קטנות בלב".
הוראות הכנה
מרכיבים
למלית:
½ ק"ג דלעת טריה מקולפת ומגורדת
1 כף סוכר
כ-1 ס"מ ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 בצל ירוק קצוץ
4-5 שני שום קצוצות
1 כפית שמן שומשום
1 כפית מלח
מעט פלפל לבן
לבצק שמרים:
1 ק"ג קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים
750 מ"ל מים פושרים
2 כפות שטוחות אבקת אפיה
1 כף סוכר
אופן ההכנה
אופן הכנת המלית:
יוצקים על הדלעת המגורדת מים רותחים, משהים 5 דקות וסוחטים את הדלעת מנוזלים (אפשר להעזר בפיסת בד). מערבבים עם שאר חמרי המלית ומניחים במקרר לשעה לפחות.
אופן הכנת הבצק:
ממיסים את השמרים והסוכר באמצעות מעט מן המים הפושרים ומערבבים עם הקמח ואבקת האפיה.
לשים עד שהבצק אחיד ומניחים בצד ל-20 דקות. מגלגלים את הבצק ל-2 "נקניקים" ארוכים ודקים. חותכים לפיסות באורך כ- 3 ס"מ ומרדדים כל פרוסה לעיגול דק מאד(אפשר להעזר במכונת פסטה, למי שיש). חותכים את הבצק המרודד לרבועים (10X10 ס"מ) ממלאים במלית הדלעת ומקפלים לסגירה. מהדקים היטב את הקצוות בצביטה, מאדים בסיר אידוי כ-7-10 דקות ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון