הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 פרוסות שניצל עוף חתוכות לרצועות
1 פחית קרם קוקוס
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
בצל פרוס דק
1 כפית שום כתוש
1 כפית ממרח קארי צהוב
חצי קופסא של שימורי אפונה מסוננת מנוזלים
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מטגנים קלות את הבצל. אחרי שתי דקות מוסיפים את הפלפלים עד להשחמה קלה של הבצל. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים עד שהעוף משנה את צבעו. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערביים שוב. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הקארי, מערבבים ומרתיחים שוב. מסירים מהאש ומגישים חם עם אורז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון