חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה קרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה קרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ליטר שמנת
2 כוסות סוכר (ניתן להפחית את הכמות)
2 ק"ג גבינה לבנה
2 ביצים
2 חלמונים (צהוב)
גרידת מלימון 1
גרידת תפוז(לא חובה)
מיץ מחצי לימון טרי
2 פקקים ליקר אפרסק או תפוז
1 פקק תמצית וניל
14 גרם גלטין
50 מ"ל מים
אופן ההכנה
מוסיפים לתוך מיקסר את השמנת והסוכר ומקציפים למסה גלית.
מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבלים עוד 2 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים (ללא הג'לטין והמים)
ומוסיפים לתערובת ומקציפים עוד 2 דקות.
פותחים את הג'לטין בעזרת המים ומוסיפים לתערובת ומערבלים עוד 1-2 דקות
את התערובת יוצקים לכוסות הגשה או לתבנית (רצוי כוסות יותר יפה)
מכניסים למקרר לכמה שעות ובתיאבון.
ניתן לקשט ב:
פרורים של אגוזים או שוקולד מגורד או חתיכות פרי ועוד....
מגיש: davids
מקור: מלון אגמים
שתף את המתכון