הוראות הכנה
מרכיבים
½ ליטר שמנת
2 כוסות סוכר (ניתן להפחית את הכמות)
2 ק"ג גבינה לבנה
2 ביצים
2 חלמונים (צהוב)
גרידת מלימון 1
גרידת תפוז(לא חובה)
מיץ מחצי לימון טרי
2 פקקים ליקר אפרסק או תפוז
1 פקק תמצית וניל
14 גרם גלטין
50 מ"ל מים
אופן ההכנה
מוסיפים לתוך מיקסר את השמנת והסוכר ומקציפים למסה גלית.
מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבלים עוד 2 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים (ללא הג'לטין והמים)
ומוסיפים לתערובת ומקציפים עוד 2 דקות.
פותחים את הג'לטין בעזרת המים ומוסיפים לתערובת ומערבלים עוד 1-2 דקות
את התערובת יוצקים לכוסות הגשה או לתבנית (רצוי כוסות יותר יפה)
מכניסים למקרר לכמה שעות ובתיאבון.
ניתן לקשט ב:
פרורים של אגוזים או שוקולד מגורד או חתיכות פרי ועוד....
מגיש:
מקור: מלון אגמים
שתף את המתכון