הוראות הכנה
מרכיבים
צלי כתף(בשר חברת אדום אדום) 800 גרם חתוך לקוביות
2שני שום נקיים
3 כפות שום כתוש
פפריקה אדומה לפי הרצון
פפריקה אדומה חריפה 2 כפות
כמון 1 כפית
מלח1/2 כפיות
מרק עוף 2 כפות
תפוחי אדמה 10 קטנים
בטטה מתוקה 10 קטנים
גריסים חומוס שלם (מושרה יום לפני)
חיטה
כורכום2 כפיות
10 ביצים (בינוניים)
אופן ההכנה
הכול צריך להיות בשלבים
*לוקחים סיר עמוק מאוד
* מוסיפים לתוכו את החומוס והגריסים (מערבבים)
*לאחר מכן מסדרים את תפוחי האדמה והבטטות והבשר
*מרתיחים מים ולתוך המים הרותחים מוסיפים את כל התבלינים .מערבבים ושופכים לתוך הסיר
*מניחים מלעמלה את שיני השום והביצים ושמים על הגז לבישול איטי למשך שעה וחצי
לאחר מכן מעבירים את הסיר אל פלטת שבת למשך 16 שעות לא פחות .
בתאבון לכולם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון