חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מחודש להכנת חמין מרוסיה ממליצה להשתמש בהרבה שום רגיל וכתוש
חמין מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מחודש להכנת חמין מרוסיה ממליצה להשתמש בהרבה שום רגיל וכתוש
הוראות הכנה
מרכיבים
צלי כתף(בשר חברת אדום אדום) 800 גרם חתוך לקוביות
2שני שום נקיים
3 כפות שום כתוש
פפריקה אדומה לפי הרצון
פפריקה אדומה חריפה 2 כפות
כמון 1 כפית
מלח1/2 כפיות
מרק עוף 2 כפות
תפוחי אדמה 10 קטנים
בטטה מתוקה 10 קטנים
גריסים חומוס שלם (מושרה יום לפני)
חיטה
כורכום2 כפיות
10 ביצים (בינוניים)
אופן ההכנה
הכול צריך להיות בשלבים
*לוקחים סיר עמוק מאוד
* מוסיפים לתוכו את החומוס והגריסים (מערבבים)
*לאחר מכן מסדרים את תפוחי האדמה והבטטות והבשר
*מרתיחים מים ולתוך המים הרותחים מוסיפים את כל התבלינים .מערבבים ושופכים לתוך הסיר
*מניחים מלעמלה את שיני השום והביצים ושמים על הגז לבישול איטי למשך שעה וחצי
לאחר מכן מעבירים את הסיר אל פלטת שבת למשך 16 שעות לא פחות .
בתאבון לכולם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון