הוראות הכנה
מרכיבים
6 מלפפונים פרוסים לעיגולים דקים
לרוטב:
1 גביע יוגורט
3-4 שיני שום כתושות
מיץ לימון מחצי לימון
מלח פלפל לבן סוכר
4-5 כפות נענע קצוצה
3 כפות שמן זית
לקישוט:
אגוזי פקאן קצוצים
כמה טיפות שמן זית
עלי נענע
אופן ההכנה
מניחים את המלפפונים בקערה.
מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב .
יוצקים על המלפפונים את הרוטב ומערבבים יחד.
מקררים במקרר למשך כשעה.
לפני ההגשה מקשטים.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון