הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף חתוך לנתחונים
בצל חתוך זוליאן (גפרורים)
בצל ירוק חתוך גס
גבעולי סלרי חתוך זוליאן
גזר חתוך זוליאן
תפו"ע חתוך זוליאן
אננס חתוך זוליאן
רוטב עידית
קארי
כוסברה קצוצה
חלב קוקוס
קארי,מלח פלפל
אופן ההכנה
את ניתחוני העוף משרים במעט קארי ,מלח,פלפל,מעט חלב קוקוס
מחממים בווק מעט שמן ומקפיצים קלות בצל,גזר,סלרי,תפו"ע ומוסיפים את ניתחוני העוף
מקפיצים היטב עד לריכוך ומוסיפים את הרוטב לקשירה ומקפיצים לעוד כ:2 דקות
לקראת סיום מוסיפים את האננס , בצל ירוק,כוסברה קצוצה ומורידים מהאש
מגישים בתוספת אורז מאודה
מגיש:
מקור: קורס טבחות
שתף את המתכון