הוראות הכנה
מרכיבים
פילטים משני דגי אמנון (עם עור)
חצי פלפל אדום חתוך גס
חצי בצל חתוך גס
חצי פלפל חריף
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה (לא חובה)
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
פירורי לחם
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים למעט הדג ופירורי הלחם למעבד מזון ומעבדים מעט לקבלת תערובת קצוצה דק מאד ואחידה. מניחים את הדג עם צד העור כלפי מטה על תבנית משומנת קלות. משטחים את תערובת הירקות על הדג באופן אחיד. מפזרים מעל פירורי לחם. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 10 דקות לחלק העליון של התנור.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון