חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרינדה לחזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרינדה טעימה להפליא הנותנת לבשר העוף טעם עדין ורך וגורמת לבשר העוף להיות נימוח בפה.
מרינדה לחזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרינדה טעימה להפליא הנותנת לבשר העוף טעם עדין ורך וגורמת לבשר העוף להיות נימוח בפה.
הוראות הכנה
מרכיבים
המרינדה מיועדת לכמות של בין 750 גרם ל- 1 ק"ג חזה עוף פרוס לנתחי שניצלים
למרינדה:
1 ביצה
1 כפית גדושה חרדל דיז'ון
קליפה מגורדת מלימון אחד
מיץ מ- ½ לימון בגודל קטן עד בינוני
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
¼ כפית פלפל שחור טרי גרוס
מלח לפי הטעם
1 כף מים
אופן ההכנה
את כל מרכיבי המרינדה טורפים יחד בתוך קערה עמוקה, מוסיפים את נתחי חזה העוף ומערבבים היטב כך שכל הנתחים יהיו מצופים במרינדה מכסים את הקערה ומשהים במקרר למינימום עד שעתיים מקסימום ללילה (רצוי).
את נתחי חזה העוף ניתן אח"כ להכין במספר אופנים:
1. לצפות אותם בפירורי לחם מתובלים או בפירורי קורנפלקס לא ממותק או בפירורי ביגלה טחונים גס או בפירורי ביסלי גריל גרוסים גס ולטגן כמו שניצלים.
2. לצלות אותם כמו שהם על מנגל או על "פלנצ'ה" (תבנית גריל גז).
3. להקפיץ אותם בווק עם מעט שמן ולהגיש ליד אורז לבן או אורז תאילנדי מטוגן.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון