הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כבד עוף מוכשר
½ ק"ג בצל
4-5 ביצים קשות
יין אדום מתוק
ברנדי
מלח,פלפל שחור
מעט דבש/סוכר
מרגרינה מוקצפת או שומן אווז
אופן ההכנה
מטגנים במחבת בצל עם מעט שומן אווז עד לגוון חום.
מוסיפים את הכבד . משלהבים בעזרת הברנדי והיין האדום ומצמצמים מנוזלים.
מתבלים ומורידים מהאש ומקררים היטב.
טוחנים את הכבדים במטחנת בשר בתוספת הביצים הקשות
טועמים ומשפרים טעם במידת הצורך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון