הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 פלפלים בהירים [מזן "נהריה"]
כרוב אחד בגודל בנוני
שני גזרים מגורדים
מלח,[לכל שתי כוסות כף מלח]
אופן ההכנה
לקצוץ דק את הכרוב לפזר עליו מלח ולהניח על מגש לרבע שעה.
להוריד את ראשי הפלפל ולנקות את פנים הפלפלים.
לסחוט היטב את הכרוב הקצוץ ולהוסיף לגזר, לערבב ולמלא כל פלפל עד הסוף.
להניח את הפלפלים בתוך צנצנת .להוסיף מים לכיסוי ומלח.
להניח בצד לשלושה ימים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון